Egen kokosyoghurt

Visste ni att det går att göra egen kokosyoghurt? Det är jätteenkelt och är så häftigt att göra. På bara ett dygn ändrar kokosmjölken smak helt och blir plötsligt yoghurt! Och det blir helt fantastiskt gott! 🤤😍

Jag använder Garants ekologiska kokosmjölk som är supergod.
Trots att den inte innehåller några tillsatser så är den helt flytande vilket är en fördel när man gör kokosyoghurt. ✨

DU BEHÖVER:
• Eko kokosmjölk, 500 ml
• Probiotikakapslar, 2 tabletter

GÖR SÅ HÄR:
1. Häll ner kokosmjölken i en burk eller en skål.
2. Töm innehåller av två probiotikakapslar och rör om noga.
3. Täck burken med en kökshandduk eller liknande och fäst den med en gummisnodd.
4. Ställ burken på en plats som är lite varmare än rumstemperatur, t.ex ovanför kylskåpet. Vänta 1 dygn.
5. Rör om och kyl ner yoghurten i kylskåp.
6. Klart! ✨

Förvara i kylskåp i ca 5 dagar. Använd kokosyoghurten som en vanlig yoghurt, t.ex med müsli och flingor eller som smoothiebas. Blanda i lite jordgubbssylt för en jättegod jordgubbsyoghurt! 🥣🍓