VAD ÄR EKOTIPSET?
 

OM EKOTIPSET

Ekotipset startade på Instagram och Facebook år 2015 och har nu kompletterats med en egen sajt!

ekotipset.se hittar du Ekotipsets BLOGG med praktiska tips för en mer giftfri och miljövänlig vardag. Du hittar erbjudanden på ekologiska produkter och tjänster, recensioner, spännande produktnyheter, goda recept och roliga eko-hacks och DIY. Helt enkelt massa bra ekotips!

I HITTA EKO-registret hittar du olika eko-butiker och eko-producenter, så att du enklare kan hitta rätt i ekodjungeln.

OM MIG

Jag som driver Ekotipset heter Ellinor Sirén. Jag började intressera mig för ekologiskt när mina barn var små och blev medveten om de skadliga kemikalierna som finns överallt och hur de kan påverka oss. I samband med detta började jag också intressera mig för miljön. 

Jag brinner för bra ekologiska produkter och enkla tips för en mer miljövänlig och giftfri vardag och tror på positiv inspiration snarare än pekpinnar och tycker att alla steg åt rätt håll är bra - även små!

SAMARBETEN?

Jag annonsmärker alltid sponsrade samarbeten och alla samarbeten jag har är sådant jag kan stå för. Många av de samarbeten jag har görs på initiativ från mig själv och är sådant jag skulle kunnat publicerat även utan ersättning. Vid förfrågningar tackar jag endast ja till samarbeten som jag kan stå för och tycker är bra! Min målsättning är att endast publicera innehåll som jag tror är intressant för mina läsare.

Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla info@ekotipset.se!

 

 
 
snällt 2.jpg