Vegansk krämig grönkålspasta

vegansk grönkålspasta

Ni måste prova denna grönkålspasta! 😱😍 Så sjukt god och enkel att göra. Mina barn älskade den!!
Det är perfekt matlåde-mat så passa på att göra mycket på en gång. 🙌

DU BEHÖVER: (6 personer)

• Eko färsk grönkål, 3-400 gram
• Eko cashewnötter, 2 dl
• Eko gul lök, 1 stor eller 2 mindre
• Eko vitlök, 4 klyftor
• Eko olivolja (eller annan eko olja)
• Eko örtsalt & peppar
• 6 dl vatten
• Eko pasta

GÖR SÅ HÄR:

1. Koka pastan enligt anvisningar
2. Skär upp grönkål, hacka lök och pressa vitlök.
3. Fräs lök, vitlök och grönkål i olja tills grönkålen sjunkit ihop ordentligt t och blivit mjuk.
4. Salta och peppra.
5. Mixa cashewnötterna i vattnet slätt.
6. Häll cashewgrädden över den mjuka grönkålen och låt puttra under omrörning i 1-2 minuter.
7. Blanda pastan med grönkålssåsen.
8. Klart! ✨