Linsåpa - Bästa såpan utan tillsatser!

Den absolut bästa såpan jag testat är helt klart linsåpa. Jag ÄLSKAR det!! Linsåpa är extremt effektivt, man behöver knappt gnugga men ändå lossnar allt smuts superenkelt. Dessutom är det skonsamt för huden så händerna känns inte skållade efter att man hanterat såpan. Linsåpa är ett perfekt komplement till det ättiksbaserade Mirakelmedlet (som gör blanka ytor som fönster och speglar kristallklara men som inte får användas på natursten).

Linsåpan är lite som som rengöringsmedlets kokosolja. Den går att använda till allt! Rengöring av golv, ytbehandling av golv, i köket, på natursten, penseltvätt, som tvättmedel, vissa använder den till och med som handtvål! Den är väldigt dryg och doften.... Den doftar svagt och friskt av gurka och melon trots att ingen parfym är tillsatt.

Men lukta inte direkt från förpackningen - det luktar då helt annorlunda. Eftersom doften är svag så försvinner den ganska snabbt. Men varje gång man vädrar så kommer den magiska friska doften fram igen!

Min Linsåpa finns att köpa hos Clas Ohlson. Där finns även smidig Linsåpaspray! Du kan även blanda 1 dl Linsåpa med 4 dl vatten för att göra egen Linsåpaspray. Både Linsåpan och Linsåpaspray fungerar perfekt för att ta bort fettfläckar från matta köksluckor!