BOSCH VitaBoost - värstingmixern med rimligt pris

I samarbete med Cervera

cervera bosch vitaboost

Nu har jag haft min nya höghastighetsblender från BOSCH i några veckor och jag är fortfarande lika nöjd. Det kan vara min bästa investering någonsin! Jag har aldrig fått i mig så mycket nyttigheter som nu. 

Cervera bosch vitaboost

Jag har gjort mandelsmör på endast mandlar, silkeslen havredryck, mängder av smoothies och glassar och den klarar verkligen allt. BOSCH VitaBoost maler ner allt till minsta beståndsdel!

glass ekotipset

Via Instagram har jag fått väldigt många frågor om denna mixer. Detta eftersom många vill ha en värstingmixer men är inte så sugna på att köpa en för runt 7.000 kr. Priset för VitaBoost hos Cervera är 3.299 kr vilket är ett väldigt bra pris för en kraftfull mixer som denna!

Just nu har dessutom Cervera klubbdagar vilket innebär att de har 20% rabatt på allt* - även BOSCH VitaBoost! Du har alltså möjlighet att köpa mixern för endast 2.639 kr. 

Erbjudandet gäller online hos cervera.se med rabattkoden 18clubfeb samt i Cerveras fysiska butiker fram till imorgon (4 februari) när du blir (eller redan är) klubbmedlem.

Hitta din närmaste Cerverabutik eller beställ din VitaBoost online här!

*Rabatten på 20% gäller ordpriser på hela Cerveras sortiment 2-4 februari -17, dock ej Vitamix, presentkort eller möbler.

Cervera.bosch.vitaboost

Vill du göra den goda glassen på bilderna? Den är fluffig, söt och gräddig men är baserad på frukt, bär och nötter och innehåller varken mejeriprodukter eller tillsatt socker. Min favorit efter mycket experimenterande! ✨

Du behöver:

• Frysta jordgubbar
• Fryst mango
• Havredryck
• Vaniljpulver
• Fryst banan
• Cashewnötter

Ta ungefär lika stora delar av allt förutom vaniljpulver, där räcker ca en tesked.

Gör så här:

Mixa allt slätt och ställ in glassen i frysen en stund om du vill ha den fastare. Klart!

Instruktionsvideo på när glassen gjordes ser du nedan: