Happy Food Store - nu öppnar finska eko-kedjan Ruohonjuuri butik i Sverige!

Imorgon 11/1 öppnar finska eko-kedjan Ruohonjuuri sin 12:e butik. Denna gång i Sverige under namnet Happy Food Store! Och happy blir man verkligen av butiken.

Jag fick äran att komma till deras butik idag och wow alltså. Så sjukt mycket väl utvalda spännande produkter!!! Ett grymt väl utvalt sortiment med massor av produkter jag aldrig sett förut. Det fanns livsmedel, smink, hud- och hårvårdsprodukter, matlådor och vattenflaskor i rostfritt, godis, hälsokost samt massa annat. Det fanns till och med ekologisk hund- och kattmat. Jag ville testa ALLT!

I anslutning till butiken finns även Green Street Stockholm med fantastiskt god raw food. Deras tårta (jag testade choklad + jordgubb) och kokos-chiapudding med mango var helt amazing!

Butiken ligger på Sveavägen 22 i Stockholm, precis vid Hötorgets t-bana. För er som inte bor i Sthlm kan jag glädja er med att de inom kort även öppnar en nätbutik på happyfoodstore.se! Redan nu kan ni smygtitta på sortimentet. 

Happy Food Store planerar att öppna ytterligare ett tio-tal butiker i Sverige inom några år! Se till att följa @happyfoodstore på Instagram för att följa deras resa!