PURNATOUR

040/8000 84 53 8
info@purnatour.de 
purnatour.de
 

"Välkommen till PurNatour. Med tydlig förståelse för kvalitet, hållbarhet och tillverkningsförhållanden utvecklar och väljer vi våra produkter med omsorg. Små lokala miljöföretag, liksom välkända företag som Weleda, ÖkoNorm, Stockmar, Disana och Living Crafts, kompletterar vårt naturliga sortiment.

Vårt fokus är inte bara på kvalitet och hållbarhet utan även på rättvis handel och arbetsförhållandena kring tillverkningen av våra produkter. Och eftersom dessa kriterier bäst kan kontrolleras på plats i Tyskland tillverkas alla våra naturliga sängkläder också i Tyskland.

På grund av att större delen av våra produkter är handgjorda är det möjligt för oss att anpassa oss till våra kunder. Ekologiska sängkläder, kuddar och madrasser gjorda enligt individuella specifikationer finns tillgängliga utan extra kostnad. 

NATURLIGA SÄNGKLÄDER OCH MADRASSER
Vi erbjuder personlig konsultation via telefon eller e-post. Att köpa en madrass kan ibland kräva professionellt samråd. Vi kan även erbjuda  latexmadrasser i naturlig kvalitet anpassat efter dina individuella behov. Våra naturliga produkter har en lång livslängd och kan fyllas om, repareras och rengöras professionellt.”

natuerliche-bettwaren-bettdecken-kinder-landingpage.jpg
Skärmavbild 2017-09-20 kl. 16.10.26.png
Skärmavbild 2017-09-20 kl. 16.11.14.png