VAD ÄR EKOTIPSET?
 

OM EKOTIPSET
Ekotipset startade på Instagram och har nu kompletterats med en egen sajt!
På ekotipset.se hittar du Ekotipsets BLOGG med du praktiska tips om hur du på ett enkelt sätt kan leva mer giftfritt och miljövänligt, helst utan att det behöver kosta så mycket. Du hittar exklusiva rabatter och erbjudanden på ekologiska produkter och tjänster, recensioner, spännande produktnyheter, goda recept och roliga eko-hacks. Helt enkelt ihopsamlade bra ekotips!

Under HITTA EKO finns ett register med olika eko-butiker och eko-producenter, för att du enkelt ska hitta rätt i ekodjungeln.

OM MIG
Jag som skriver på bloggen och på Instagram heter Ellinor Sirén. Jag började intressera mig för ekologiskt när mina barn var små och jag insåg att det fanns en hel del man bör undvika när det gäller gamla plastleksaker med giftiga och hormonstörande ämnen. På köpet började jag också intressera mig för miljön. 

Jag brinner för bra ekologiska produkter och enkla tips för en mer miljövänlig och giftfri vardag. Jag tror på positiv inspiration istället för pekpinnar, och tycker att alla steg åt rätt håll är bra - även små.

SAMARBETEN?
Sponsrade samarbeten annonsmärks. Många av de samarbeten jag har görs på initiativ från mig själv och det är ofta sådant jag skulle publicerat även utan spons. Det kan vara att jag har en idé om ett eller flera inlägg och då kontaktar företaget för att höra om de vill vara med och sponsra idén. Vid förfrågningar tackar jag endast ja till samarbeten som jag kan stå för och tycker är bra! Jag försöker alltid endast publicera reklam som jag tror är relevant för er läsare.

Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla info@ekotipset.se!

 

 
 
snällt 2.jpg