GOODFORKIDS

Sven Stures väg 3, Söderhamn
 072-7000 40
info@GoodforKids.se 
goodforkids.se

”Hjärtligt välkommen till GoodforKids! Här finns bara ekologiska leksaker och trygga produkter som är bra för ditt barn och dig som förälder. Våra varor är av hög kvalitét, ekologiska och trygga, tillverkade i rena material som ekologisk bomull, ull, rostfritt, trä och glas.

Dessutom levererar vi vårt sortiment av ekologiska och pålitliga produkter snabbt till dig! GoodforKids startades 2011 då vi tyckte att det var svårt att hitta produkter som var rakt igenom ekologiska och trygga med tydliga produktbeskrivningar. Därför har vi sedan starten alltid haft utförliga beskrivningar som gör det lätt för dig att få kunskap om och vara trygg med det du köper.

Idag har vi flera större kunder, bland annat hela Växjöregionens kommuner med staden Växjö som blivit utsedd till Europas grönaste stad. Vi levererar även till Gävleborgs läns kommuner samt till många privata förskolor och företagskunder. Vi är stolta över att få leverera hit och till alla privatpersoner som beställer från oss varje dag.

Om du skulle sakna något i vårt sortiment så hör av dig direkt så ska vi göra allt vi kan för att så snabbt som möjligt ta in det du letar efter. Varmt tack för ditt förtroende - du är väldigt viktig för oss och du ska känna dig varmt välkommen!”

 
Ella_drickerny.jpg
Glad_med_gris.jpg