CLEARLIFE

Kastellgatan 19, Malmö
031-29 85 55
info@clearlife.se
clearlife.se

"ClearLife.se är ett online-varuhus för ditt välmående med det mesta inom naturliga, ekologiska och högkvalitativa hälsoprodukter, som tex. kosttillskott, superfoods, raw food, ekologisk hudvård, ekologisk hårvård och köksmaskiner samt träningsredskap och annat som bidrar till ökad livskvalitet och avslappning. 

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och veta att våra produkter är garanterat rena, utan skadliga tillsatser och alltid med utförlig information om innehåll. Vi är mycket måna om att alla våra produkter innehåller naturliga ingredienser som bidrar till optimal hälsa och en mer miljövänlig värld. Vi är även noga med att våra leverantörer har samma inställning som vi och i möjligaste mån är certifierade som naturliga och ekologiska med fokus på “fairtrade”. 

Vi säljer varumärken som Akamuti, Aubrey Organics, Natures Paradise, 100% Pure, Fushi Wellbeing, Raw Gaia, Garden of Life, Global Healing Center, Dragon Herbs, Alive Foods, Bellicon studsmattor, Jade yogamattor, Sedona torkugnar plus mycket mer.

Hoppas ni hittar något ni gillar hos oss!
Vänligen - vi på ClearLife.se!"